BUKU KECIK

kena tipu??

Kami berdua gigih bikin sup tulang dari malam tadi rebus sampai empuk itu tulang.dan ini malam baru jejaka kesayangan saya confessed yg sebenarnya dia tambah budu dalam sup tu! Arghhh! Dendam kesumat!


Published with Blogger-droid v2.0.3

nasi lemak 2.50rm!

Tetiba terdetik nak masak dan makan nasi lemak so sepulangnya dari kerja,kami berdua melistkan barang dan bahan untuk memasak NASI LEMAK! Hewhewhew.


Bergegas kami berdua ke JUSCO one utama untuk membeli keperluan dapor.dapor demand untuk kami memasak.huehuehue.


Sampai disana berlumba la kami mengambil barang keperluan dan last minit tukar menu dari ayam goreng ke ayam rendang.nomnomnom.pas ambik brg nk g bayar tgok dkt cashier perghhh panjang bapak Q kau! Tgok quantity brgku ada sbanyak 12unit tp gamble weyh bratur dekat kaunter ekspress for 8 and below units only.ada mak kisah uolss? HAHAHAHA.


Balik rumah,sinsing lengan,tukar uniform so mari menumis dan memasak.bergotong royong la kami berdua di dapo yang sekangkang kucing je.okay kelakar masa buat rendang,aku dh ckp cukup kerisik byk tu,tapi dia gi tonggeng lagi,so rasa nya mmg kuat la kelapa tu seb bek pandai cover dgn gula melaka hahahaha.takpe,belajar dari pengalaman kan? Sambal ikan bilis untuk nasi lemak tu mmg buat style kelantan habis la.sedap weyh! Abe hebat abe hebat!


*shitty shit! X sempat amek gambar dah masuk mulut ondaway untuk dicernakan*


Published with Blogger-droid v2.0.3

branded?

1st thing in the morning,this lovely monday.aku dah meluat with this poser yang berlagak bawak beg charles & keith and it cost about rm100+ je.tak mahal pon tapi gaya ko bercakap tu yarabbe tolong lah macam ko beli coach. Den kau dok kutuk topshop kata kau banyak dkt uptown.herlowwww! Ax ko tu yess banyak fake dkt uptown n its favourite brand utk org indon.siap bling2 lagi.HAHAHAHA.selama aku kenal kau(tak ingin pon nak kenal betina cam kau) semua kau cakap nak A je.tapi habuk pon tarak.tolong lah get a life bitch.get ur own identity,semua nak tiru orang.


Yess maybe im down to earth sebabnya aku jnis simple plus hubby aku jenis high mentenen.even key holder pon dia layan braun buffel,beg telekung mak bawak g surau pon brand keneth cole.it cost about 500rm bitch.xde pulak mak mertua aku berlagak dengan geng surau dia.hahaha.kalau aku nak berlagak boleh je tapi kenal ke brand tersebut?yang dikau kenal hanya ax,roxy,charlesnkeith,nose,pedro dll.its cheapskate la dude.


Hishh penat la carut kat facebook.ni hadiah utk kau.aku update blog! Hahahaha


Published with Blogger-droid v2.0.3